Cateringfirma levererar till yoga-event

Stora och små event kan använda sig av en cateringfirma för att få maten levererad. Detta oavsett om man vill ha en fikabuffé eller en trerättersmiddag.

Äntligen skulle det bli av. Ett tvådagars yoga-event där flera olika yogastudios skulle delta med klasser och föreläsningar. Planeringen har pågått under lång tid då det gjorts scheman för klasserna och föreläsningar. Lokaler har hyrts och teknisk utrustning installerats för att både ljud och ljus ska vara perfekta när det äntligen är dags.

Förutom allt det var maten en viktig del. Istället för att välja mat som var vanlig, som olika hälsosamma bowls, ville de göra något lite annorlunda. Därför hade Anna, som var den som hade det övergripande ansvaret, kontaktat olika cateringfirmor i stan för att se vad de har att erbjuda för deras typ av träningsevenemang.

Cateringfirma hittad

Mycket snart hittade hon catering i Göteborg som hade ett intressant upplägg som hon fastnade för. När hon kontaktade företaget skickade de informationen om kostnader och vad den vegetariska buffén innehöll. Sedan presenterade hon det för alla inblandade för att få feedback. Förslaget gillades av alla så det var bara att köra.

Deltagarna skulle få falafel, vindolmar, linser och mycket annat gott serverat. Något lite sött och passande till kaffet eller en kopp te. Den något lite okonventionella buffén skulle bli en succé, det var hon säker på, och såg mycket fram emot att få bjuda deltagarna på denna spännande mat tillsammans med en hel del härlig yoga och meditation.