Därför bör du fråga din mäklare om kulturlivet i Sundsvall

Mäklare i Sundsvall borde inte ha svårt att sälja lägenheter till kulturintresserade. Staden har ett rikt utbud. Som de flesta faktiskt väljer att ta del av.

Har du hört talas om Sångsvall? Kanske, om du är intresserad av körsång. Staden Sundsvall har nämligen en lång körtradition, och kallas av många aktiva körsångare just “Sångsvall”. Ett älskvärt smeknamn för Norrlands tredje största stad. Mest känd av Sundsvalls alla sångare är nog Kjell Lönnå, som startade Sundsvalls kammarkör år 1965.

Stadens kulturliv är faktiskt en starkt bidragande orsak till att så många människor trivs med att bo i staden. Konsertscenen Tonhallen erbjuder varje år ett stort antal konserter och andra typer av framträdanden, och är känd för sin vackra akustik och nästan lite spöklika stämning.

Mäklare kan berätta mer om Sundsvall

Du som tvekar inför att lämna Stockholms myllrande kulturliv kan alltså genast lugna din oro. I alla fall om det är Sundsvall du tänkt flytta till. Din mäklare kan säkert berätta mer om stadens fördelar, men faktum är att många som flyttar från Stockholm till mindre städer faktiskt njuter av MER kultur efter flytten. Inte mindre.

Kanske handlar det om att man ständigt lever med känslan av att vilja passa på, när man bor i en mindre stad. I Stockholm vet man att det hela tiden erbjuds fler konserter än vad man har tid att går på, och på något sätt kan resultatet bli att man i princip aldrig går på konsert. I Sundsvall, däremot, är det inte osannolikt att gå på konsert i Tonhallen var och varannan helg. Kontakta smidigt en mäklare via denna sajt: www.mäklaresundsvall.net