Drömlägenhet på Kungsholmen

vy över kök, vardagsrum och master bedroom i lägenhet på Kungsholmen

Vi fick just syn på den här DRÖMLÄGENHETEN på Kungsholmen som nu är till salu! Helt underbar och kommer göra dina vänner gröna av avund om du köper den. Inte helt gratis förstås då utgångspriset är knappt 6,3 miljoner kronor, men du får definitivt valuta för pengarna.
toppmodernt kök med inbygd ugn

Toppmodernt kök

Det toppmoderna köket är inte bara grymt snyggt med de sobert grå fronterna. Här har man satsat på kvalitetsmaterial och lyxiga detaljer såsom mässingskran och en arbetsbänk av marmor. Du får gott om arbetsyta och smart belysning med infällda spottar.
mässingskran och infälld spishäll
De integrerade vitvarorna håller även de hög kvalitet och ser till att det strama intrycket bibehålls genomgående. Med öppen planlösning mot vardagsrummet blir matlagningen till något du kan njuta av tillsammans med dina gäster.
detaljer kök Kungsholmen

Lyxigt och välplanerat badrum

Nästa highlight är definitivt badrummet. Tycker du om marmor kommer du att älska det här!
badrum i marmor med mässingsdetaljer
Även här har man satsat på mässingsdetaljer som ger en snygg brytning mot det grå grundmaterialet. Regndusch, vägghängd WC, platsbyggt tvättställ. Vad mer kan man önska?
plats för tävttmaskin och torktumlare
Tvättmaskin och torktumlare har fått ett smart och praktiskt utrymme så att du slipper jaga tid i en gemensam tvättstuga.
master bedroom Kungsholmen

Master bedroom med ljus och rymd

I ditt master bedroom kommer du ha gott om plats och får härligt ljusinsläpp från nischfönstret. Platsbyggda garderober ger dig gott om plats för klädförvaring.
sovrum 2 Kungsholmen
Det andra sovrummet bjuder även det på härligt ljus och mycket rymd.
inbjudande hall med förvaring
Hallen är ljus och inbjudande och har även den gott om förvaring. Takfönstret ger extra ljusinsläpp och en härlig kontakt med världen utanför.
effektbelysning vardagsrum Kungsholmen

Öppet vardagsrum med genomtänkt belysning

Det öppna vardagsrummet hänger direkt ihop med matdelen och köket. Här har man investerat i smart belysning som går att ställa om i olika nyanser. Ett smart och enkelt sätt att skapa stämning om kvällarna.
utsikt över taknockar på Kungsholmen
Från åttonde våningen har du en härlig utsikt över taknockarna.
sjöglimt Riddarfjärden
Du får till och med en glimt av Riddarfjärden direkt ut från ett av fönstren.
rustika takbjälkar lägenhet Kungsholmen
De rustika takbjälkarna ger en härlig brytning till den ljusa inredningen och avslöjar att det här är ett hus med historia.
välgenomtänkt planlösning
Den välgenomtänkta planlösningen och en av Kungsholmens bästa adresser och lägen gör det här till en lägenhet som inte får missas!

Visningen är redan nu i helgen och på måndag (3-4 april 2016), så hör av dig snabbt till Edward Partners för att anmäla dig!