Fasadmålning rätt val för BRF i Stockholm

Fasadmålning fixar till ansiktet utåt för er BRF i Stockholm. I dag gäller det att allt är på plats när lägenheter ska säljas. Köpare tvekar länge inför köp.

Du som sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening i Stockholm har säkert märkt att det är skakiga tider på bostadsmarknaden just nu. Men det betyder inte att du och din förening kan sluta satsa på underhåll och skötsel av er fastighet. Tvärtom. Nu gäller det att visa framfötterna och se till att föreningen har ett bra ansikte utåt.

En skruttig fasad kan mycket väl vara något som avskräcker många köpare i Stockholm just nu. Många tvekar länge inför ett lägenhetsköp, och vill se till att inte bara lägenheten utan också hela fastigheten är tipptopp. Om färgen börjat flaga på fasaden är det alltså hög tid att göra något åt det.

Fasadmålning behöver inte betyda höjda avgifter

Att investera i en fasadmålning i Stockholm kommer att betala sig både för er som BRF och för enskilda medlemmar i föreningen. Ingen bostadsrättsförening vill stå med svårsålda lägenheter. Om ni fixar fasaden i tid kommer det dessutom inte behöva göra någon större skillnad på avgifterna i föreningen. Se till att fasadmålning räknas in i er underhållsplan.

För visst har ni en genomtänkt underhållsplan för fastigheten? Det är ett krav för att ni ska kunna vara transparenta gentemot potentiella köpare med vilken typ av fastighet de köper in sig i. Fasadmålning ska självklart ingå i er ekonomiska kalkyl och underhållsplan.