Hitta fönster online

Aldrig har det varit så enkelt att hitta fönster. Inte behöva åka från affär till affär, utan handla online. Sedan skickas fönstren hem där de kan sättas in.

Kerstin och Bengt satt och planerade sin altan. De ville båda ha den i söderläge så att de kunde njuta av alla soltimmar som bjöds. De hade tänkt att äta de flesta måltider därute och valde därför att ha utgången i köket. Då slapp de bära all mat genom vardagsrummet.

Nu skulle de vidarebefordra den här informationen till hantverkarna som skulle bygga altanen. För de skulle nog uppskatta om de fick veta att de var tvungna att öppna upp en dörr. Sedan skulle de börja kika efter altandörrar, sådana med stora fönster, som passade både till husets insida och utsida.

Altandörr med stora fönster kan beställas online

Paret hade fått tips om ett företag som sålde fönster online och som skulle vara prisvärt och bra. Kerstin letade fram webbadressen hon skrivit in i sin telefon och så började de att titta på de möjligheter som fanns. Kerstin förklarade för maken Bengt att hon ville ha en dubbeldörr med spröjsade fönster.

Efter en liten stund hittade de det de letat efter och blev förvånade över att priset var så överkomligt. Men dörrarna var bra och brandskyddade vilket kändes tryggt. Glaset var gjort så att det tog in värmen från solen men tillät ingen värme att smita ut någonstans. Innan de bestämde sig skulle de visa fönstren för hantverkarna så att de säkert passade. Sedan skulle de beställa dem så snart de kunde.