Lägenhetsrenovering för dig som inte gillar att flytta runt i Stockholm

Lägenhetsrenovering ger dig precis den lägenhet i Stockholm som din familj behöver. Utan att ni behöver flytta. Lägg mäklararvodet på något annat istället.

Fundera på vad din mäklare brukar ta i arvode vid en försäljning. Ganska många kronor, kan man anta. Särskilt om du har tänkt att sälja och köpa en lägenhet i Stockholm, som är vida känt för sina dyra bostadspriser. Vad händer om du istället stoppar in de pengarna i en lägenhetsrenovering?

Då slipper du allt trassel med en flytt, men får samtidigt precis den lägenhet du vill ha. Självklart kan ingen renovering i världen göra om en etta på 26 kvadratmeter till en takvåning med fem rum och kök. Men givet den befintliga bostadsytan går det att göra en hel del under en renovering.

Lägenhetsrenovering för ny planlösning

I stället för att köpa ny lägenhet, kan en lägenhetsrenovering förvandla din nuvarande lägenhet till en bostad som passar dig och din familj. Kanske har era behov ändrats över tid, och det är därför ni funderar på att flytta. Barnen vill inte längre dela rum. Eller så vill ni ha öppen planlösning för att kunna umgås alla tillsammans.

Alla sådana önskemål kan lösas genom att renovera din lägenhet. Inga väggar är fasta, inte ens de bärande. I alla fall inte om du tar in en professionell byggfirma att göra jobbet. Bärande väggar kan ersättas med någon typ av stålkonstruktion i taket i värsta fall. Fråga firman som har byggentreprenaden om råd, så hjälper de dig.