Mäklare i Gävle som säljer både hus och tomter

Har ni en villa i Gävle som ni vill sälja? Eller kanske en tomt? Ta då hjälp av en mäklare som verkligen kan Gävle. Här kommer några mycket användbara tips.

Har ni ett hus eller kanske en tomt i Gävle som ni vill sälja? Genom att ta hjälp av en lokal mäklare som verkligen kan Gävle ökar chanserna att få ut ett riktigt bra pris. Gävle är annars en populär liten stad dit många vill flytta. Inte minst för stadens charm och möjlighet till bra jobb. Men också det faktum att Gävle inte ligger alltför långt från Stockholm lockar.

För att hitta rätt mäklare måste man besöka några olika mäklarkontor. Men man kan också bjuda hem olika mäklare och låta dem värdera huset eller tomten som man vill sälja. En värdering kostar ingenting och man förbinder sig inte heller till att anlita någon specifik mäklare.

Hitta rätt mäklare genom att studera annonser eller besöka visningar

När man väljer mäklare kan man inte bara se till priset och mäklararvodet. Man måste också titta på vad man får för pengarna? Ingår det till exempel homestyling, professionell fotografering av huset och annonsering på bra platser? Ett sätt att hitta en bra mäklare kan vara att studera mäklarannonser för att se vilken mäklare som lyckas bäst med att presentera sina objekt.

Vill man gå steget längre kan man också besöka husvisningar för att se hur olika mäklare arbetar och om de verkar kunniga. Den som äger mark och kan tänka sig att sälja tomt i Gävle kan också tjäna en hel del. Det finns mäklare i Gävle som både säljer hus och tomter.