För tapetsering kan man anlita en målare i Stockholm

Att tapetsera och mönsterpassa kan vara krångligt för en del. Anlita en erfaren, duktig målare i Stockholm så blir jobbet gjort på ett professionellt sätt.

Agnes kunde inte förstå hur Ilse redan kunde fylla sex år, hennes lilla dotter skulle börja skolan till hösten. Galet hur fort det hade gått sedan det lilla knytet låg i hennes famn. Visst var det fullt upp med både Ilse och lillasyster Ilona, men ändå, snart en stor skoltjej.

Det var dags att fixa till Ilses rum. Agnes visste att hon snart skulle tycka att prinsessor skulle vara för barnsligt på väggarna. Även om Ilse inte trodde på det själv just nu. Agnes hade en plan med ett rum som skulle vara mer gulligt och romantiskt så det ändå fungerade upp mot tonåren.

Målare i Stockholm är duktiga på att mönsterpassa

Visst skulle hon eller maken kunna fixa det själv, men Agnes kände att det var enklare att låta en erfaren målare göra jobbet. Då behövde hon bara säga vilka tapetrullar hon önskade. Hon slapp dessutom hålla på att pilla med mönsterpassning, det var inte hennes grej.

Rummet skulle få gå i en mjukt pastellig gul nyans, då kunde Ilse inte klaga på att det var för rosa. Å andra sidan skulle Ilse älska det, gult hade länge varit hennes favoritfärg. Det skulle bli toppen, en ny säng och en sänghimmel i dimgrått skulle bli kronan på verket. Agnes hoppades att Ilse skulle älska rummet, så som hon själv redan gjorde i tanken.