Homestyling – värt att satsa på i Stockholm

Med en homestyling ökar du din bostads attraktionskraft bland resten av objekten i Stockholm. Och då kan även värdet vid en eventuell försäljning höjas.

Homestyling innebär att man fixar till sin bostad och låter den visa sin mest vackra sida. En professionell inredare har koll på vilka färger, möbler och lampor som funkar ihop med din bostad. Hen vet hur belysningen ska riktas, hur soffan ska vändas och vilka tavlor som gör sig bäst med ljuset i ett specifikt rum.

När man ser över alla dessa bitar, kan din bostad få glänsa i all sin prakt. Den där som kanske inte riktigt kom fram förut. Då när möblemanget var felplacerat och väggfärgen inte gjorde sig med omgivningen utanför fönstren. När bostaden visar sig från sitt bästa jag, kommer fler vilja bo där.

Du tjänar på homestyling

Att fler vill bo i din bostad är perfekt om du planerar att sälja den. Visste du att en homestyling vanligtvis ökar försäljningssumman med upp till 15 %? Det är inte illa pinkat. Och inget man tackar nej till, eller hur? Såklart kostar det en slant att anlita en professionell inredare. Men då är det värt att veta att homestylingtjänster faktiskt är avdragsgilla. Avdraget görs i reavinstbeskattningen.

En sak som är mindre bra med homestyling, är att de potentiella köparna inte är de enda som kommer att attraheras av ditt hem. Även du kommer att göra det. Kanske känner du att du har en av de mysigaste hemmen i Stockholm. Du kanske rent av inte vill sälja längre?