Förnyelse av lägenhet i Stockholm genom lackering av köksluckor

Ett sätt att höja försäljningspriset på lägenheten i Stockholm är att förnya köket med låg budget, till exempel genom att få gjort lackering av köksluckor.

Niklas skulle sälja sin lägenhet i Stockholm. Han ville såklart få ut bästa möjliga försäljningspris. Därför funderade han på hur han med låg budget skulle kunna förbättra intrycket av lägenheten. Särskilt köket skulle behöva ett ansiktslyft. Han hittade en artikel på nätet som beskrev enkla sätt som inte var så kostsamma.

Han satte genast igång. Väggarna målades om och en fondtapet sattes upp. Golvet var väldigt slitet så det lades in ett nytt laminatgolv som var riktigt snyggt. Stänkskyddet bakom köksbänken byttes mot en hel, färgad glasskiva. Sen var det det där med köksluckorna. Han skulle köpa nya handtag och beslag till dem, men skulle han ge sig på att försöka måla luckorna själv?

Lackering av köksluckor ger snyggast resultat

Niklas kollade upp vad det skulle kosta med lackering av köksluckor i Stockholm. Priset var faktiskt riktigt överkomligt och han anade att resultatet skulle se väldigt mycket proffsigare ut än om han målade för hand. Sagt och gjort. Han behövde bara kontakta företaget och välja kulör. Det blev en milt grågrön nyans som matchade fondväggen.

Företaget kom och hämtade köksluckorna en måndag. Redan på fredagen veckan efter var luckorna slipade och lackerade och levererades hem. Nu hade köket verkligen fått det där lyftet som han var ute efter. Han var övertygad om att kostnaderna skulle betala igen sig flera gånger om på lägenhetens försäljningspris.