Hyra kontorsmöbler i Stockholm

Många egenföretagare börjar sin verksamhet i det egna hemmet i Stockholm. Men för många behövs det till sist en arbetsplats och då behövs kontorsmöbler.

Ett helt år hade Katrin suttit hemma vid köksbordet och arbetat med bokföring åt flera företag. Förfrågningar kom i en strid ström men nu hade hon fått sätta stopp. Hon hann helt enkelt inte med att ta hand om alla företag även om hon skulle tycka att det vore roligt att expandera.

Så en dag började kroppen säga ifrån. Något hon alltid vetat skulle komma men ignorerat. Hon behövde en ergonomisk arbetsplats och började leta lokal och bra kontorsmöbler. I samma veva började hon fundera på om hon inte skulle anställa en person och ta in fler företagskunder. Tankarn snurrade och en idé började ta form.

Det blev både kontorsmöbler och en anställd

Redan första dagen då platsannonsen sattes in fick Karin en ansökan och plötsligt uppstod det ett pirr i magen som kändes både nervöst och angenämt. Hon började intervjua och hittade snart Krister, en duktig kille som hon bestämde sig för att ge en provanställning. Han fick som första uppdrag att hjälpa till att hitta kontorsmöbler.

Det visade sig att han var effektiv och snart hade de kontakt med ett företag där man kunde hyra kontorsmöbler i Stockholm. Vilken bra idé tyckte de båda. Då kunde de fundera och prova alternativ. De beställde de saker som behövdes till den nya lokal hon hittat. Det visade sig bli en väldigt bra början både på inredningen och vänskapen. Krister blev med tiden delägare och de köpte så småningom kontorsmöbler till nya anställda. Beställ nya kontorsmöbler här: www.kontorsmöblerstockholm.se