Mäklare med viktiga kunskaper i Strängnäs

Att sälja en lägenhet är en knepig sak. Det gäller att ha rätt timing och inreda så att det intresserar många. Sådant kan en mäklare i Strängnäs allt om.

Kajsa satt i den arrangerade lägenheten och funderade på vad hon gjort fel. Hon hade följt alla tips hon fått på internet. Hon hade gjort så den skulle vara mysig och välkomnande. Allt för att de potentiella köparna skulle nappa. Resultatet hade varit två par som tittat och de verkade inte särskilt intresserade.

Nu behövde hon sälja den snarast och fick erkänna sig besegrad. Besviken över sin oförmåga kontaktade hon en mäklare i Strängnäs som skulle komma förbi lägenheten. Denne skulle värdera lägenheten och om Kajsa gillade henne skulle hon få uppdraget. Hon var inte säker på att mäklaren skulle lyckas bättre men var tvungen att prova.

Mäklare hade öga för detaljer

Tillsammans med Eva, mäklaren från Strängnäs, gick hon igenom olika detaljer som kunde göra lägenheten mera attraktiv. Hon visade annonsen hon gjort och som beskrev lägenheten. Eva förklarade att man skulle ta fram fördelarna med lägenheten. Inte bara inuti utan även omgivningarna.

Lägenheten hade en stor altan i söderläge. Den låg i ett grönt och lugnt område. Närheten till affären och bussen var även det två stora plus. Kajsa imponerades av mäklaren som så snabbt hade tagit fram en beskrivning som lockade. Kajsa insåg att hon varit hemmablind och inte sett skönheten och fördelarna. Med den nya beskrivningen skulle ingen på lägenhetsjakt missa annonsen. Läs mer kring mäklare med viktiga kunskaper, på denna sida: mäklaresträngnäs.net