Mäklare säljer lägenheter med fina omgivningar på Kungsholmen

En mäklare på Kungsholmen hjälper dig köpa lägenhet i närheten av Stockholms finaste promenadstråk. Norr Mälarstrand är en riktigt poppis gångsträcka.

Många människor tycker att omgivningarna är något av det viktigaste när de ska köpa en ny bostad. För dig som letar efter ett bra promenadstråk är Kungsholmen det självklara valet i Stockholm. Särskilt sträckan längs Norr Mälarstrand kan leverera en magisk stund på morgonen, kvällen eller när det nu är du gillar att promenera.

Varje tid på dagen ger en helt ny upplevelse av promenaden längs Mälarens norra strand. Många väljer att gå flera promenader per dag, inte minst de som har en barnvagn med sovande barn att rulla. Sträckan mellan Rålambshovsparken och Stadshuset är särskilt poppis hos föräldralediga flanörer. Men uppskattas även av alla andra som gillar att röra sig i friska luften.

Mäklare säljer lägenheter med närhet till natur och motion på Kungsholmen

Hos en mäklare på Kungsholmen kan du hitta en lägenhet som ger dig direkt tillgång till strandpromenaden längs Norr Mälarstrand. Bara ett stenkast bort från gångvägen finns otroligt många fina lägenheter, ofta i lite högre prisklasser. Men att promenera är ett billigt nöje, å andra sidan. Så kanske jämnar det ut sig.

Och om sträckan mellan Rålis och Stadshuset börjar bli för kort, kan du förlänga promenaden runt hela Kungsholmen. Du kan gå i princip hela ön runt, för att slutligen komma förbi Lilla Essingen och vidare tillbaka mot Rålambshovsparken. Skön natur och nyttig motion på en och samma gång.