Våga färg inför 2020!

Det är många trevliga nyheter inför det nya året 2020, även om det finns många nyheter som är tvärtom. Men några av de trevligare nyheterna är de att vi släpper in alltmer färggrann inredning i våra hem. Vi ser många fina färger som tar plats på väggar, golv och innertak. Färg piggar alltid upp, särskilt gul inredningsfärg. Prova att deppa i ett gult rum, så förstår man vad gult gör med en.

En annan trevlig trend är den som har tagit sig hela vägen in i våra badrum, och det är den träfärg och trästruktur som är så populär. Trästruktur är harmoniskt och inger ett lugn. Man kanske inte vill klä hela badrummet med träpanel, men desto bättre så finns det trästruktur på kakelplattor som håller längre än träpanelen. Och vill man inreda med trä i badrum, så kan man faktiskt det, bara man ser till att underhålla träpanelen och trägolvet ordentligt en gång om året. Så ofta behöver träet lackas och skötas om, för att hålla.

Den gröna färgen följer med in även inför 2020, och det är den gröna nyansen som går mot grått som fortsätter att vara populär. I ett grönt sovrum, sover man gott. Grönt påverkar oss på det sättet att vi känner samma känslor som om vi vore ute i naturen – det ger oss känslor av välbehag.

Så varför inte måla om väggar, eller tapetsera? Att inreda med nya färger gör mycket för trivseln hemma. Behöver du få tag i målare i södra Stockholm, som i Gnesta, Salem eller i Sörmland? Läs då mer om målare som du får tag på i Salem, Gnesta och Sörmland på: https://hgruppen.se.