De bästa målarna i Sundbyberg – vad gör de rätt?

målare målar en vit vägg

Letar du efter en målare i Sundbyberg? I den (till ytan) lilla kommunen finns en rad olika aktörer att välja mellan. Precis som när man anlitar vilken hantverkare som helst, tittar man gärna på referenser, omdömen och recensioner om firman man planerar att anlita. I den här texten tittar vi på de mest omtyckta målarna i Sundbyberg, och tittar i kommentarerna för att se vad de gör rätt.

Texten är undersökande och vi kommer således inte att nämna några företagsnamn. Syftet är att se vad det är som kunderna uppskattar med de firmor som har högst betyg. Som underlag tittar vi bland kommentarerna hos en stor recensionsplattform, som samlar just firmor och kommentarer om dem.

Gott bemötande

En kommentar som återkommer med jämna mellanrum är om bemötandet. När vi tittar på den målare i Sundbyberg som har högst betyg, är det just det här som många säger. Orden ”trevlig bemötande” är det flera som skriver i kommentarsfältet för den här firman. Dock är det en kommentar som sällan kommer ensam. Ofta är det i kombination med att arbetet är mycket väl utfört eller att de är snabba på att svara på frågor, till exempel.

Noggrannhet och punktlighet

Något annat som många berömmer den mest omtyckta målaren i Sundbyberg för, är punktlighet och noggrannhet. Dessa två rosor syns ofta i samma kommentarer. Trots allt är det en genuin hantverksskicklighet som avgör hur väl måleriarbetet utförs. Det gäller att man hittar en firma som har erfarenhet och kunskap att göra även mer komplexa arbeten på ett fackmannamässigt sätt. Kunderna till den här firman verkar tycka att just detta utförs på ett mycket bra vis.

Flera kunder beskriver ett arbete de beställt, och att firman har utfört det till den grad att det möter eller överstiger deras förväntningar. Det här gäller då inte bara hantverket i sig, utan också att det ha utförts enligt den tidsplan som de har lagt upp.

Servicekänsla

Ett flertal skriver att firman är serviceminded eller har god servicekänsla. En del ger exempel på hur de har upplevt detta i praktiken. En signatur skriver om hur firman hanterade ett oväntat problem på ett vänligt och professionellt vis. En annan skriver om hur de var om sig och kring sig, att de skötte allt till punkt och pricka.

Vad gör de mindre bra firmorna fel?

Även om det finns aktörer där nästan samtliga kunder fler högsta betyg, finns det ett par målare i Sundbyberg som kanske inte kan anses ha lika god kundvård. Inte sällan handlar dessa kommentarer och klagomål om att firman sköter kommunikationen dåligt. En målare har flera kommentarer där kunderna är missnöjda med väntetid på offert, att de inte ringde upp när de sa att de skulle göra det och de la upp en tidsplan de inte kunde hålla.

En del klagar också på att firman är otrevlig. Den målare i Sundbyberg som har lägst betyg har flera klagomål av just den typen.

Vi kan slutligen rekommendera en riktigt bra målarfirma i Sundbyberg, den finner du här.