När badrummet blir bostadens snyggaste rum

stilrent badrum

När det är dags för renovering av badrummet i ditt hus (inte om det är dags – utan när) varför inte satsa på att göra ditt badrum riktigt snyggt och fint? Ett badrum är så mycket mer än badrum numera. Förut använde man det endast när man ville bli ren. Numera använder vi det för fler saker. Som att koppla av, vila upp sig i, eller bara bli inspirerade av. Desto större anledning att inreda det för de ändamålen.

  1. Inreda med fåtölj och bord – har du sett fåtöljerna som man inreder badrum med? Möblerar man med fåtöljer så brukar man vilja ha med ett soffbord också. Om man placerar en fåtölj i badrummet brukar man vilja sjunka ner i den med en god bok. Boken vill man säkert kunna lägga ifrån sig, och då behöver man ett litet soffbord intill fåtöljen. Och har man ett soffbord i badrummet vill man ju ha en liten blomma på bordet. Vips, så har du ett mini-mini bibliotek där. Bra, eller hur?
  2. Inreda med bastu och bad – om man nu inte vill sitta och läsa i badrummet kan man använda badrummet till vad det ursprungligen var avsett för, nämligen bad. Då kan man inreda med en egen liten mini-bastu. Det krävs inte många kvadratmeter för bastu. Det kan räcka med en bastubänk och en kamin, så har man sin egen bastu. Sedan glasar man bastun, så har du din bastu i badrummet.
  3. Inreda för spa – vill man inte ha en bastu i badrummet så kan man ha ett eget litet spa i stället i badrummet. Då är det bra med en lite bredare bänk och sköna kuddar. Då kan du behöva lägga dig ner och få lerinpackning, eller varför inte en chokladinpackning av kroppen? Du kan göra din egen ansiktsinpackning hemma och lägga på den i ansiktet och koppla av med inpackningarna gör sitt i badrummet.

Gissa om grannarna blir avundsjuka på ditt badrum! Behöver du hantverkare för badrumsrenovering i Stockholm kan du läsa mer här.