Så får du mysig inredning

inredning i vardagsrum

Hur kan man göra så att det blir mysigare hemma? Går det att göra så att de som bor där kan uppleva en större trivsel hemma? På vilka sätt kan man göra det? Räcker det med att skaffa sig några extra kuddar för att det ska bli mysigare? Förutom att skaffa mjukare soffor och kuddar som är sköna och mattor med längre lugg, kan man även påverka trivseln med att måla om väggarna i en mysig färg.

Rosa är en särskilt populär inredningsfärg

Just nu ser vi att rosa seglar upp som en populär och omtyckt färg. Och framför allt är det puderrosa som är en omtyckt inredningsfärg. Känner man sig osäker på om man kommer att gilla den rosa färgen som inredningsfärg, kan man skaffa sig någon prydnadssak så att man kan prova sig fram om man gillar den färgen eller ej.

Rött som inredningsfärg får igång oss och ger energi. Blått är en avslappnande färg. Grönt ger harmoni medan gult är en positiv färg, som gör en glad. Prova att deppa i ett gult rum. Det är näst intill omöjligt.

Växter är populära mysfaktorer

Att skaffa växter är också ett alldeles utmärkt sätt att göra det mysigt i en bostad. Det är mycket inne nu med gröna och stora växter, men även torkade växter är på frammarsch. så ta fram de gamla torkade växterna som du gillade på 80 och 90-talet och pryd din bostad med dem. Vill du måla om hemma? Bor du i Danderyd? Läs då mer här: https://www.målaredanderyd.se.