Så kan du inreda med pool

En pool inomhus är en otroligt lyxig detalj. Det var på 1950-talet som pooler blev en symbol på lyx i hemmen. Det började med trenden som många rika hade startat; att ha inomhuspooler för sina fester. Man bjöd in sina vänner och hade ett poolparty. Festerna avslutades eller inleddes med ett dopp i poolen, helst med kläderna på.

Idag badar vi helst utan att ha kläderna på. Det har blivit alltmer populärt för barnfamiljer att ha pool hemma istället för att bege sig till sandstranden med barnen. Särskilt med de allt varmare somrarna har alltfler barnfamiljer efterfrågat pooler till den egna trädgården.

Poolen som en snygg detalj

Att själva poolen är snygg går inte att ta miste på. Den ger en otrolig känsla av lyx. Inreder man poolen med mosaik, får vattnet en vacker färg och lyster. Till natten kan man tända vackra lampor som får poolen att lysa upp. Genom att bygga poolen inomhus, får du tillgång till poolen året om. Varför inte starta dagen med några vändor i poolen? Bättre start på dagen är svår att få. Bygger du dessutom en bastu i närheten av poolen, får du dessutom en varm start på dagen. Har du en arbetsam dag bakom dig, kan du börja din avslappning genom att simma några längder i poolen. Avsluta den genom att gå i bastun och sov gott natten därpå. Lyxigare än så kan det knappast bli. Läs mer om pooler på: https://ludwigsbygg.se.