Snygga trapphus ger bra intryck

spiraltrappa i trapphus

Den som bor i en BRF vill säkert ha ett snyggt trapphus som tar emot gäster och andra som kommer till fastigheten. Får man då gäster som kommer och ser det fina trapphuset, får de ett bra första intryck när de kommer på besök. Och tvärtom, är det ett fult och trist trapphus som de möts av när gäster och andra kommer på besök, får de ett dåligt intryck av både dem som bor i fastigheten och för huset och området. Särskilt viktigt är ju det första intrycket om det kommer hus- eller bostadsspekulanter på besök. Får spekulanterna ett gott intryck av fastigheten blir de mer intresserade av ett välskött och fint målat trapphus.

Måla trapphus varken svårt eller dyrt

Att måla om trapphus är egentligen inte särskilt svårt, bara man vet hur man ska göra. Har man bara rätta redskap, såsom stegar och tillräckligt långa rollers går arbetet med ommålningen relativt snabbt. Det är heller inte särskilt höga kostnader att måla om det. En målare kan ta mellan 200-500 kronor i timmen. Då gäller det att få tag i en målare som både är snabb och noggrann. Det finns de hantverkarna som kan arbeta på båda sätten.

Googla ”trapphusmålning” för bra resultat

Vill man få några olika förslag av Googles sökmotor, när man letar efter en bra målare som kan utföra trapphusmålningar kan man alltid söka på nätet efter en sådan. Då kan man sedan ta kontakt och fråga efter offert och referenser till några som man kan jämföra. De olika målarna och deras företag arbetar alla på lite olika sätt och anser att olika delar av arbetet är viktigt och lägger fokus på olika saker.