Snyggt med vindskydd vid din altan

Funderar du på att göra så att du kan sitta längre på din altan? Inte bara när vädret tillåter? Gör man en vacker inglasning av altanen kan du sitta längre tid på altanen; från april, maj till september, oktober – ett halvår, minst. Det går att göra inglasningar säkra mot inbrott. Det ser ett säkerhetsföretag till, som säljer säkra produkter. Då tillverkar de inglasningen med säkerhetsglas, med solfilm om man vill stänga ut UV-strålning.

När man tillverkar inbrottssäkra inglasningar och vindskydd kan man göra dem med material som håller mot åverkan och vandalism. Skulle någon vilja försöka söndra de slags fönster är det enbart glas med hållbart material som håller mot det. Det är det som är inbrottssäkra glas; glas som är blandat med annat material som gör att fönstret håller ihop och inte går i olika bitar.

Fördelar med inglasningar

  1. En av många fördelar med inglasningar är den att det skapar rymd och gör altanen ljusare, då den släpper in ljuset. Vill du kan du dessutom bygga ett tak som går i vit plast. Då får du in ännu mer ljus i din inglasade altan.
  2. Vill man inte ha tak kan man även bygga ett vindskydd som endast då är en glasvägg som håller borta den värsta vinden. Ett sådant inglasat vindskydd håller stången mot kraftiga vindar från just det hållet. Ibland räcker det bara med ett inglasat vindskydd för att man ska kunna sitta på en altan och ändå ha just den värme och skydd som man behöver för att kunna sitta kvar ute.
  3. Glasar man in altanen, eller vindskyddet behöver man inte tappa något av utsikten. Man har fri sikt till den egna trädgården, eller det man nu vill titta på. Man får ingen instängd känsla, vilket andra slags vindskydd kan ge.
  4. Du kan få vindskyddet med solfilm som håller ute farliga UV-strålar från solen. Då behöver du inte oroa dig över att få farliga solstrålar på dig och din familj.

Beställ ditt vindskydd av ett säkerhetsföretag, om du är orolig för intrång och inbrott. Kanske du bor i ett villaområde som är särskilt utsatt för inbrott? Varför inte beställa ett vindskydd från ett företag som dagligen arbetar med säkerhet? Det är bra att anlita ett företag som har erfarenhet av olika lösningar för inglasning och vindskydd. De finns i Stockholm, Göteborg och i Malmö och på många fler plaster i Sverige. Läs mer här om inbrottssäkra inglasningar och vindskydd på: http://www.vindskydd.biz.